Veilig betalen

De transacties verricht op Noola shop worden allemaal beveiligd. We maken gebruik van zeer betrouwbare beveiligingssystemen. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van uw betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden.

Noola laat de veilige afhandeling van uw betaling uitvoeren door INGENICO. Daardoor kunt u direct door middel van uw kredietkaart, Bancontact/Mistercash of iDEAL uw bestellingen betalen. Deze service is gratis.
Het veilig aanbieden en afhandelen van uw transacties gebeurt uitsluitend onder strikte veiligheidseisen. Dagelijks wordt het Ingenico-netwerk gescand op diverse veiligheidsrisico's.

 

Bij Noola.be verzekeren wij u een veilige betaling met het online betalingsmiddel van uw keuze!

 

VISA en Mastercard

Europabank biedt optimale bescherming van uw gegevens door gebruik van 'Verified by Visa' en 'Mastercard Secure Code'. Alle kredietkaarttransacties worden uitgevoerd met ondersteuning van het 3D Secure-programma. U kunt dus op noola.be veilig online betalen met uw Visa- of Mastercard kredietkaart.

MisterCash / Bancontact / Maestro

U heeft de mogelijkheid om een bestelling af te rekenen met uw gewone bankkaart. Als u voor deze optie kiest, moet u eerst het kaartnummer en de vervaldatum van de kaart ingeven. Vervolgens wordt u automatisch naar de vertrouwde website van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd om de transactie via een authentificatiemiddel (meestal een kaartlezer) te bevestigen.Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Bent u klant bij een andere bank, maar staat het Maestro logo op uw bankkaart, dan kunt u dezelfde procedure volgen.

iDEAL

iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door negen van de grootste banken in Nederland. De banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Maakt u gebruik van het internetbankieren van bovenstaande banken dan kan u uw online aankopen snel en veilig afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Bankoverschrijving

U kunt natuurlijk ook via gewone bankoverschrijving betalen. Indien u deze optie kiest in het afrekenproces, krijgt u van ons een orderbevestiging waarop de betaalinstructies zijn vermeld. Vergeet zeker niet uw ordernummer in de mededeling van uw overschrijving te plaatsen. Wanneer wij uw betaling ontvangen, hou rekening met een maximum aan 3 dagen transfertijd, sturen wij u uw bestelling op.
U kunt uw betaling overmaken aan Noola Company bvba op het rekeningnummer BE78 7380 3781 7086 (BIC: KREDBEBB)