Groothandel én webshop van danskleding

Noola Company werd opgericht op 1 april 2013 door Nadja Lobelle en is uw groothandel en webshop van danskleding in België. Wij exporteren ook naar Nederland en Frankrijk.

Wij importeren balletkleding, danskleding, showkleding, dansschoenen en accessoires vanuit Amerika, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Portugal, Griekenland en Israël en leveren de ruime collectie aan dansscholen in gans België. Bovendien biedt Noola de kans aan particulieren om de danskleding tegen voordelige prijzen aan te kopen op de webshop.

Door persoonlijk contact met onze partnerscholen voelen wij wat er leeft bij de danser.

Odoo tekst en afbeelding blokAfleverpunten

Danst u bij één van onze partnerscholen dan wordt uw bestelling gratis in de dansschool geleverd. U betaalt dus geen verzend- of retourkosten! 

Interessant ! Eigen atelier 

Wij bedrukken uw kledij in huis. Daardoor kunnen we levertermijnen en kwaliteit garanderen. Bedrukkingen kunnen zelfs in fotokwaliteit. Bovendien zijn aanpassingen van de kledij mogelijk door onze eigen naaister.Vernieuwende samenwerkingsvormen

Met onze partnerscholen werken we graag samen op de manier die hén het beste past! Of u nu zelf de danskleding verkoopt of de verkoop liever uitbesteed: wij werken steeds op maat!

Daar wil ik meer over weten! 

 

Noola heeft stijl!

omdat we kwalitatieve merken met prachtige ontwerpen aanbieden

Noola is fun!

omdat we het leuk vinden jullie in de watten te leggen met snelle levering, gratis retour en grote bereikbaarheid

Noola heeft lef!

omdat we 'offroad' gaan en nieuwe mogelijkheden aan onze klanten aanbieden